Onze gelaatsverzorgingen 

Instituut Inke mag zich een Gerard's Cosmetic Instituut noemen; daar ik hun filosofie, methode en expertise deel en volledig achter de producten sta die staan voor uitmuntendheid in de wereld van schoonheid.

Om mij te onderscheiden van de rest, bied ik service van topkwaliteit, een hele persoonlijke aanpak en verzorgingen waarbij ik ontspanning en huidverbetering hand in hand laat gaan.

Met Gerard's Cosmetic heb ik een compleet gamma aan producten en behandelingen waar wetenschappelijk onderzoek en
cosmetische kennis samensmelten voor het creëren van huidverbetering met ongeëvenaarde resultaten, voor het voorkomen, contrasteren en bestrijden van eenderwelke imperfecties van het gelaat. 

Ik laat jullie heel graag kennis maken met deze fantastische producten en bijhorende behandelingen, exclusief Made in Italy. 


Essential Face Regime 

Reinigend - gladmakend - hydraterend 

Dit "essentiële schoonheidsritueel" is de eerste stap om de huid diep en zacht te reinigen. Het reinigt de poriën, verwijdert onzuiverheden en bevordert een betere cellulaire ademhaling en uitwisseling.
De huid wordt fris, stralend en glad. 

Boost Your Skin

Verwijderen van make-up - reiniging van het gelaat - peeling scrub - masker - dagcrème volgens huidtype (deze behandeling is zonder ontharing; dit moet je apart bij boeken) 

45min. - €45 

Essential Face Regime 

Verwijderen van make-up - reiniging van het gelaat - wenkbrauwen ontharen - peeling scrub - elixir - massage van gelaat, hals en schouders - masker - handmassage - dagcrème volgens huidtype. 

65min. - €59


Lift Intense  

Gladmakend - liftend - hydraterend 

Deze behandeling heeft een dubbele intensieve werking: liftend - voor de huid die de eerste tekenen van veroudering vertoont, en een onmiddellijk anti-stress effect - voor een jongere huid. Door de natuurlijke productie van elastine en collageen te stimuleren, elimineert het tekenen van vermoeidheid en kleine rimpels, met een onmiddellijk en langdurig liftend effect.

Lift Intense Behandeling

Verwijderen van make-up - reinigen van het gelaat - wenkbrauwen ontharen - enzymatische peeling - onzuiverheden verwijderen - serum - massage van gelaat, hals en schouders - masker & elixir - hoofdhuidmassage - handmassage - dagcrème volgens huidtype

80min. - €68


Glyco Peel  

Perfectionerend - gladmakend - verhelderend

Een exclusieve behandeling op basis van Glycolzuur. Vanwege zijn exfoliërende eigenschappen transformeert Glycolzuur het algemene uiterlijk van de huid en geeft het een betoverende, onberispelijke uitstraling aan het gelaat.

Glyco Peel is de ideale behandeling voor elke huid die imperfecties zoals onregelmatige textuur, acné, verwijde poriën, verkleuring, verslapping, droogte, tekens en rimpels wilt vervagen.

Ontdek deze behandeling die uw huid zal vernieuwen en als nooit tevoren zal laten stralen!

Glyco Peel Behandeling

Verwijderen make-up - reiniging gelaat met micropeeling - wenkbrauwen ontharen - enzymatische peeling - onzuiverheden verwijderen - pre-glyco peeling - glyco peeling - post glyco peeling - vitamine serum met kleine massage - masker aangepast aan de behoeften van jouw huid - hoofdhuidmassage - handmassage - dagcrème - SPF 50 crème 

90min. - €79


Puresense

Het ideale systeem voor de behandeling van huidimperfecties, doffe en glanzend uitziende huid, ongelijkmatige huidtextuur, verwijde poriën, puistjes, acné en mee-eters.

Deze complete, intensieve remedie is ideaal om gecombineerde, vette of onzuivere huidtypes te zuiveren en opnieuw in balans te brengen. Het reguleert de talgproductie, verzacht geïrriteerde of rode plekken veroorzaakt door acné en maakt de textuur gladder, waardoor de celvernieuwing wordt bevorderd en je een uniforme en onberispelijke teint krijgt. 

Puresense Behandeling 

Verwijderen van make-up - reinigen van het gelaat - wenkbrauwen ontharen - enzymatische peeling - onzuiverheden verwijderen - elixir - vliesmaker - mousse masker - hoofdhuidmassage - handmassage - SOS serum - Puresense 24u crème

75min. - €65


Calmsense 

Verzachtend - in balans brengend - anti-roodheid 

Intensieve anti-roodheden behandeling die een aangenaam gevoel van welzijn geeft.

Aanbevolen voor de gevoelige, reactieve en roodheid-of couperosegevoelige huidtypes.
Het natuurlijk afweersysteem wordt hersteld, welke de huid tegen agressieve invloeden van buitenaf beschermt. De zichtbaar wijdverspreide roodheden worden verminderd. 

Resultaten : een onmiddellijke verlichting tegen een prikkelend, jeukend en brandend gevoel; het helpt de huid in de diepte te hydrateren en kalmeren waardoor een natuurlijke en gezonde teint tevoorschijn komt.

Calmsense Behandeling 

Verwijderen van make-up - reiniging van het gelaat - wenkbrauwen ontharen - enzymatische peeling - serum - massage van gelaat, hals en schouders - masker - hoofdhuidmassage - handmassage - Calmsense 24u crème

85min. - €69


Re-White Age Control

Anti-vlek - uniform makend - verhelderend - anti-veroudering 

Re-White Age Control is de nieuwste generatie esthetische behandeling voor gezicht, hals en decolleté, ontwikkeld als effectief antwoord op huidverkleuring en huidvlekken veroorzaakt door de zon, huidveroudering of een incorrecte levensstijl. 

Dankzij de synergetische werking van de kostbare ingrediënten, minimaliseert en vermindert het de intensiteit van de huidverkleuring vanaf de allereerste sessie.

Resultaten : Het egaliseert de huidtint, maakt deze homogeen en stralend en verzekert een buitengewoon globaal anti-age effect, bij eender welke leeftijd.

Re-White Age Control Behandeling

Verwijderen make-up - reiniging van het gelaat met micropeeling - wenkbrauwen harsen - peeling scrub - vitamine serum - massage van gelaat, hals en schouders - aanbrengen van Re-White Age Control Stick - masker - hoofdhuidmassage - handmassage - Re-White Age Control Crème SPF 50 

90min. - €75 


Vitaminic Mask

Verhelderend - verkwikkend - zuurstof verbeterend 

Intensief verkwikkende behandeling, ideaal voor de verstikkende, gevoelige en gedevitaliseerde huid. De krachtige mix van vitamine A en vitamine C neutraliseert snel de schadelijke werking van vrije radicalen en bevordert de celvernieuwing. De huid ziet er zichtbaar vernieuwd en zuurstofrijk uit.
De teint wordt uniformer en frisser.

Vitaminic Mask Behandeling

Verwijderen van make-up - reiniging van het gelaat - wenkbrauwen ontharen - enzymatische peeling - onzuiverheden verwijderen - vitamine serum - massage van gelaat, hals en schouders - masker & elixir - hoofdhuidmassage - handmassage - Soy Soy Serum - Soy Soy 24u crème 

90 min. - €75


Magic Honey Beauty 

Verwennend - intens hydraterend - in balans brengend

Deze behandeling is pure verwennerij voor de zintuigen met zijn zalige aroma's van zoete sinaasappel, deep cashmere en honing.

Voor de huid is het een intens hydraterende, voedende en ontstressende behandeling. De kostbare ingrediënten van de Magic Honey Massage olie brengen de huid in balans, bevorderen de elasticiteit en voorkomen huidveroudering. 

De honing heeft een natuurlijk huidvernieuwend effect, die de huid zal laten stralen. 

Resultaten : de huid is zijdezacht, zichtbaar stralend, gehydrateerd, verstevigd en uniform. 

Magic Honey Beauty Behandeling

Verwijderen van make-up - reinigen van het gelaat - ontharen wenkbrauwen - peeling scrub - verwijderen van onzuiverheden - 3D Prebiotic Booster - masker - hoofdhuidmassage - handmassage - elixir - massage van gelaat, hals en schouders - Magic Honey Cream

85 min. - €69


DNV Veil  

Eerste rimpels verminderend - verkwikkend - herstellend

De efficiënte oplossing om de eerste tekenen van veroudering in het gezicht aan te pakken: fijne lijntjes, expressie rimpels, gebrek aan tonus en een doffe huid. De combinatie van elastine en marien DNA geeft de huid een vitaliteit boost en versnelt het herstelproces van de cellen, waardoor rimpels zichtbaar worden verminderd en de gezichtscontour opnieuw wordt gedefinieerd.

DNA Veil Behandeling

Verwijderen van make-up - reinigen van het gelaat - wenkbrauwen ontharen - enzymatische peeling - verwijderen van onzuiverheden - serum - massage van gelaat, hals en schouders - masker - hoofdhuidmassage - handmassage - Soy Soy Serum - Soy Soy 24u crème 

90 min. - €77


Coal - Black 

Perfectionerend - ontgiftend - reinigend

Gei╠łnspireerd door de Aziatische schoonheidsrituelen, is dit buitengewoon gezichtsmasker gemaakt van 100% natuurlijke Bamboe houtskoolvezel met krachtige opnieuw in balans brengende eigenschappen.

Het perfectioneert de huid dankzij het innovatieve concentraat van actieve bestanddelen met zuiverende en uniform makende eigenschappen. 

De synergetische werking van de masker-componenten zuivert de huid in de diepte, waardoor deze onmiddellijk stralend, glad en stevig wordt.

De speciale aanbreng-techniek verzekert een optimale opname van de actieve bestanddelen, alsook een onmiddellijk zichtbare en voelbare lifting van de jukbeenderen.

Coal - Black behandeling 

Verwijderen van make-up - reinigen van het gelaat met micropeeling - wenkbrauwen ontharen - enzymatische peeling - verwijderen van onzuiverheden - 3D Prebiotic Booster - massage van gelaat, hals en schouders - masker - hoofdhuidmassage - handmassage - Genactive dagcrème.  

90 min. - €77


Gold Infusion 

Anti-aging - verhelderend - anti-oxiderend - tonus verbeterend 

Gold Infusion is een buitengewone herstructurerende gezichtsbehandeling die de vitaliteit van de huid herstelt. 
De speciale actieve ingrediënten zoals collageen, elastine en hyaluronzuur werken in synergie voor een langdurige hydratatie, lifting van de weefsels en maakt het gezicht stralend, door de tekenen van veroudering te vervagen.

Bladgoud geeft een stralende tint en werkt als een algemene filler.

Resultaten : de huid is duidelijk stralender en fluweelachtig, de teint is uniformer en het gezicht is voller,
de huid compacter en "gevuld". 

Gold Infusion behandeling 

Verwijderen van make-up - reinigen van het gelaat - wenkbrauwen ontharen - scrub peeling - verwijderen van onzuiverheden - serum - massage van gelaat, hals en schouders - masker - hoofdhuidmassage - handmassage - oogcrème - Genactive dagcrème.  

90 min. - €79


Eye Define 

Shock lifting van het oogcontour

Behandeling met een globale anti-aging werking om tekenen van veroudering op het gezicht tegen te gaan met een intensieve en gerichte werking op de oogcontour. De synergetische combinatie van liftende ingrediënten, specifieke technologieën en ontspannende en verkwikkende bewegingen, verjongt de ogen onmiddellijk en herstelt de frisheid, uitstraling en elasticiteit van de huid.

De huid voelt strak en compact aan; rimpels en expressielijnen worden gladgestreken. De ogen zien er frisser uit en tekenen van veroudering worden geminimaliseerd. 

Eye Define behandeling 

Verwijderen van make-up - reinigen van het gelaat - wenkbrauwen ontharen - enzymatische peeling - verwijderen van onzuiverheden - serum - massage van gelaat, hals en schouders - oogmasker - gelaatsmasker - hoofdhuidmassage - handmassage - oogcrème - Genactive dagcrème.  

90 min. - €79


Caviar 

Regenererend - herstructurerend - liftend

Het caviaar masker is een innovatief, ultra-perforerend gelaat gel-masker met een onmiddellijk vormgevend effect.
De prachtige formule herstelt tekenen van veroudering dankzij het synergetische mechanisme van extract van Grijze Kaviaar, Hyaluronzuur en Collageen.
Ideaal voor huiden met gebrek aan elasticiteit en in geval van expressielijnen en rimpels.
Tevens zeer geschikt als preventieve behandeling. 

Resultaten : de huid is vernieuwd, de gelaatscontouren worden hervormd en de huidtint is stralend.

Caviar Mask behandeling 

Verwijderen van make-up - reinigen van het gelaat - wenkbrauwen ontharen - scrub peeling - 3D Prebiotic Booster - massage van gelaat, hals en schouders - masker - hoofdhuidmassage - handmassage - oogcrème - Genactive dagcrème 

90 min. - €83


Platinum 

Liftend - uniform makend - filler effect

Intens liftende behandeling met een exclusief filler effect. Het platinum masker heeft een doeltreffende werking op diepe rimpels en tekenen van veroudering.

Voor alle huidtypes, in het bijzonder in geval van tekenen van veroudering en/of huidverslapping. 
Ideaal als intense "coup d'éclat" behandeling of als preventieve behandeling. 

Resultaten : de huid is zichtbaar meer gelift, de contouren meer bijgevuld en verstevigd, de rimpels zijn gladder en de huidtint is stralend. 

Platinum behandeling 

Verwijderen van make-up - reinigen van het gelaat - wenkbrauwen ontharen - scrub peeling - elixir - collageen serum - massage van gelaat, hals en schouders - masker - hoofdhuidmassage - handmassage - oogcrème - Soy Soy serum - oogcrème - Genactive dagcrème

90 min. - €85


Matricol Restore 

Absolute lifting 

De fijnste anti-aging behandeling met elastine en collageen in zeer zuivere en geconcentreerde vorm. Dankzij de buitengewone hydraterende en elasticiteit verbeterende eigenschappen wordt de huid onmiddellijk compacter, steviger en strakker, terwijl rimpels zichtbaar worden verminderd.

Voor huiden die er iets ouder uitzien door rimpels en uitdroging met een duidelijk gebrek aan elasticiteit. 

Platinum behandeling 

Verwijderen van make-up - reinigen van het gelaat - wenkbrauwen ontharen - scrub peeling - collageen serum - elastine serum - massage van gelaat, hals en schouders - masker - hoofdhuidmassage - handmassage - oogcrème - Genactive dagcrème 

90 min. - €89