Gelaatsverzorgingen

Een gelaatsverzorging is voor mij een heerlijk moment van rust en ontspanning. Puur genieten en helemaal zen worden op de verwarmde behandelzetel onder dat heerlijk verzwaarde deken. Wegdromen tijdens de deugddoende massage van schouders, hals, gelaat, en hoofdhuid. Genieten van de handmassage.
Ondertussen wordt de huid verzorgd met de allerbeste producten en krijgt deze een boost aan vitaminen, mineralen, actieve werkstoffen en ingrediënten die jouw huid beter, mooier en gezonder maken. Dit wordt gedaan bij alle gelaatsverzorgingen. Zodat ontspanning en huidverbetering hand in hand gaan.

Natuurlijk is de beleving voor iedereen anders, misschien hoeft het voor jou allemaal niet zo uitgebreid of heb jij meer nood aan een leuke babbel tijdens de verzorging. Dat kan natuurlijk ook. Daarom doe ik voor elke behandeling een kort intake gesprek zodat ik weet wat JIJ graag wil en waar JIJ belang aan hecht. 

Mijn doel is om het jou zo aangenaam mogelijk te maken, want als jij hier bent moet je even kunnen wegdromen en je volledig ontspannen, op welke manier dat voor jou aangenaam en comfortabel voelt. 

Mijn missie is om jouw huid beter, mooier en gezonder te maken. Dit door de juiste producten te gebruiken, zowel tijdens de behandelingen als thuis. Ik stel een behandelplan op voor hier in het instituut en ik geef advies voor producten die je thuis kan gebruiken; weliswaar zonder enige verplichting.
Jij moet doen waar jij je goed bij voelt en ik ben er om jou bij te staan en je te helpen.

Om een juiste huidanalyse te kunnen maken en te bepalen wat jouw huid precies nodig heeft, maak ik gebruik van het Light Skin huidanalyse toestel.
Dit helpt mij om de gelaatsverzoringen, het productadvies én de verbetering van jouw huid naar een hoger niveau te brengen. 

Heb je vragen bij de behandelingen of wil je graag nog meer informatie? Twijfel dan zeker niet om contact met me op te nemen.
Ik help je heel graag verder!