Intake gesprek & uitgebreide huidanalyse 

Wil jij graag je huid verbeteren en optimaliseren, meer te weten komen over eventuele huidproblemen of gewoon goed & persoonlijk advies krijgen omdat je niet weet welke producten je best kan gebruiken? Misschien wil je ook wel graag weten wat voor huidtype je hebt en of er onderliggende problemen zijn. 

Dan boek je best een intake gesprek en huidanalyse (apart of voor de gelaatsverzorging). 

We beginnen met een intake gesprek en een lekker tasje koffie of thee zodat ik je een beetje beter kan leren kennen. Zo kom ik te weten wat jouw verwachtingen zijn, wat jij storend vindt op gebied van jouw huidconditie, wat je graag wil verbeteren, waar jij veel belang aan hecht, ...
Ik vind een persoonlijke aanpak heel erg belangrijk en ik wil je heel graag écht verder kunnen helpen en laten stralen vanbinnen én vanbuiten.
Jouw huid mooier, beter en gezonder maken is mijn missie! 

Daarna gaan we een zeer uitgebreide huidanalyse doen. Hiervoor gebruiken we het Light Skin Huidanalyse toestel. 

Met dit toestel kunnen we verder kijken dan datgene we met onze ogen kunnen zien. 

Er worden 10 foto's gemaakt en hieruit kunnen verschillende huidproblemen worden geanalyseerd : fijne & grove poriën, algemene vlekken, fijne lijntjes en rimpels, huidtextuur verbetering, UV porfyrine meting, UV pigmentatie meting, UV vochtmeting, gevoelige gebieden, hyperpigmentatie en zonneschade. 

Zo kunnen we diepere huidproblemen aanpakken of deze opsporen voor ze zichtbaar zijn. 

Doordat we een exacte en juiste meting van jouw huid gedaan hebben, kunnen we een heel gericht behandelplan opstellen om zo een optimaal resultaat naar huidverbetering te krijgen. Ook de juiste producten voor thuisgebruik worden besproken.

Om aan te tonen dat er effectief huidverbetering is, doen we na ongeveer 6 maanden nogmaals een huidanalyse om de vooruitgang te bekijken. 

 

De prijs van een intake gesprek en uitgebreide huidanalyse is € 30,00.

Bij het boeken van een gelaatsverzorging of het aankopen van producten wordt de prijs van de huidanalyse in mindering gebracht.

 


Gelaatsverzorging op advies

Weet je niet goed welke behandeling jouw huid nodig heeft? Is het voor jou de eerste keer bij Instituut Inke? 
Dan is deze behandeling perfect voor jou!

Na het bekijken van jouw huid en het stellen van enkele vragen pas ik de gelaatsverzorging volledig aan jouw behoeften en die van jouw huid aan. 

Zo heb jij meteen een behandeling die perfect bij jou past. 

Dit is eveneens de ideale behandeling na het intake gesprek en uitgebreide huidanalyse van hierboven.

Als je al meteen een gelaatsverzorging wil koppelen aan deze huidanalyse, dan neem je ook best deze. 

Na het intake gesprek en de uitgebreide huidanalyse wordt er aan de hand van de resultaten bekeken welke behandeling we het beste bij jou kunnen doen. 

De prijs is variabel; deze staat op €70 maar dit is slechts een indicatie en kan verschillen naargelang welke behandeling er wordt gedaan.